English
Mapa webaKontakt


Obilježavanje Projektnog dana na RŠC Jarun

U utorak, 26. srpnja na RŠC Jarun, na njegovom Malom jezeru, obilježiti će se zajednički dan Plave zastave, tzv. Projektni dan. 

Projektni dan obilježavaju sve države u programu Plave zastave. Sve plaže i marine toga dana organiziraju na plaži prikaz aktivnosti na planu očuvanja prirode i okoliša u odgojno-obrazovnom i informativnom smislu, te upoznaju javnost s prirodnim i okolišnim vrijednostima na prostoru plaže ili u neposrednoj blizini. Kao i sve sezone do sada i ova je u znaku sigurnosti, pa se uz odgojno-obrazovne aktivnosti i informiranje Projektnom danu pridodaju i aktivnosti vezane uz funkcioniranje Spasilačke službe, te raspored i upotrebu opreme za spašavanje i opreme za pružanje prve pomoći.

Djelatnici Službe kontrole kvalitete usluga i Spasilačke službe održati će radionice u svrhu upoznavanja posjetitelja, osobito djece, s kodeksom sigurnosti na vodi i prirodnim osobitostima područja RŠC Jarun, te okolice grada Zagreba.

Početak programa na RŠC Jarun je predviđen za 10:00 sati, te planiran do 12:00 sati, na Malom jezeru, kod liječničke kućice i spasioca. Program je sljedeći: 
  • radionica Spasilačke službe: "Kodovi sigurnosti na vodi"
  • pokazna vježba spašavanja života na vodi – tehnike spašavanja i samospašavanja
  • radionica Službe kvalitete usluga – upoznavanje sa značenjem Plave zastave, crtanje i izrada postera na temu Plave zastave i živog svijeta Jaruna
  • razgledavanje postera vezanih uz osobitosti biljnog i životinjskog svijeta s područja Jaruna i okolice grada Zagreba (Parkovi prirode)
  • na informativnim panoima (po jedan na svakoj od pet plaža s Plavom zastavom) posjetitelji mogu pronaći  zanimljive informacije vezane uz bioraznolikost na području RŠC Jarun (uz postojeće obavezne informacije o kvaliteti vode, sigurnosti na vodi i Plavoj zastavi)



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.