English
Mapa webaKontakt

Sadnja 500 sadnica stabala na RŠC Jarun

U ponedjeljak, 14.03.2016., s početkom u 08:30 sati, na zapadnom dijelu RŠC Jarun, gradonačelnik Zagreba g. Milan Bandić, te proslavljeni hrvatski sportaši posaditi će 500 mladih sadnica na određene lokacije na livadama RŠC Jarun u čast skorašnjim 3. Europskim sveučilišnim igrama.

Domaćini 3. Europskih sveučilišnih igara, koji će se ove godine od 12. do 25. srpnja održati u Hrvatskoj su Zagreb i Rijeka, koji će ugostiti 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i sa oko 300 različitih sveučilišta.

Upravo će se 300 sadnica simbolično posaditi u znak Igara, a dodatnih 200 Grad Zagreb poklanja radi oplemenjenja flore i faune oko Jarunskih jezera kako bi građanima Zagreba, ali i njihovim gostima boravak postao još kvalitetniji i ugodniji.

Uz Grad Zagreb, u realizaciju ovog projekta uključile su se Podružnica Zrinjevac Zagrebačkog holdinga, koja će provesti sadnju, te Ustanova Upravljanje sportskim objektima na čijim će se sportskim borilištima i održavati natjecanja na skorašnjim Europskim sveučilišnim igrama.

Studenti iz cijele Europe, natjecati će se u 21 sportu, od čega će Zagreb biti domaćin čak 14 sportova, koji će se održati na sljedećim sportskim objektima kojima upravlja Grad:
  • RŠC Jarun - Veslanje, odbojka na pijesku,
  • Dom sportova - Badminton, Stolni tenis i Para stolni tenis,
  • Dom sportova, SD Sutinska vrela, SD Trešnjevka, SD Dubrava, SD Peščenica - Futsal,
  • SP Mladost - Karate, Tenis,
  • SD Dražen Petrović, SD Peščenica, SD Trešnjevka, SD Trnsko - Košarka.
Pozivamo vas sve da nam se u što većem broju pridružite u ponedjeljak!

Mjesto sadnje


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.