English
Mapa webaKontakt


2. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju na Bundeku

Soundset radio i 24sata i ove će godine po drugi puta u Hrvatskoj organizirati potragu za najboljim roštilj-majstorom, odnosno, majstoricom.  Svi mi imamo u obitelji ili među prijateljima nekoga tko je uvijek zadužen za „najvažniju proljetnu sporednu stvar“ i koji je lokalni tata-mata za pljeskavice, češnjovke, vratinu, ražnjiće...

Stoga ni ne čudi što je prošlogodišnje prvo po redu Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju izazvalo veliki interes te tijekom 5 održanih natjecanja okupilo preko 12 000 posjetitelja koji su u svakom gradu pratili i bodrili osam momčadi u borbi za glavnu nagradu „Zlatni ćevap“, a pri tom se i dobro zabavili i, naravno, najeli.

Ključ uspjeha je jednostavan: svaki event u stvari je veliko višesatno druženje za cijelu obitelj koje osim samog natjecanja, posjetiteljima nudi i besplatni rock koncert, promotivnu prodaju pečenog mesa, pića, umaka i začina, brojne degustacije, igre u kojima mogu osvojiti poklone sponzora te besplatni roštilj-park za samostalno roštiljanje.

      

O tituli najboljeg i ove će godine odlučivati žiri sastavljen od renomiranih imena hrvatske gastronomske elite, poznate face te predstavnici sponzora.

Na ovom jedinstvenom gastro-natjecanje nitko neće tražiti od vas da znate kuhati. Dovoljno je da 08. svibnja i 12. lipnja dođete na zagrebački Bundek i prepustite se mirisima vrhunskog mesa s roštilja.

Više informacija o događanju možete pronaći na stranici Soundset radia