English
Mapa webaKontakt


19. Međunarodni sajam Mineral Expo u Domu sportova

Tradicionalni Međunarodni sajam Mineral Expo ove će se godine održati u svom produženom izdanju te će trajati tri dana, od 19. do 21. svibnja, s još većim brojem novih izlagača iz zemlje i inozemstva te s proširenim asortimanom robe.  19. Mineral Expro će se održati u Domu sportova a dolazak su najavili izlagači iz Slovenije, BiH, Mađarske, Češke, Njemačke, Poljske, Kosova ali i iz  udaljenih Indije, Pakistana i Kine, te naravno Hrvatske.

Sajam ima prodajni i edukativni aspekt a posjetitelji mogu pronaći  neobrađene minerale iz cijelog svijeta, originalne fosile, nakit te ukrasne i uporabne predmete od poludragog kamenja. Jednako tako posjetitelji mogu uživati u zanimljivim izložbama koje se postavljaju svake godine u suradnji s geološkim i speleološkim društvima, mogu iskoristiti uslugu verificiranog gemologa kako bi procijenili vrijednosti svog nakita a mogu i kupiti neki od brojnih naslova stručne literature koje na sajmu nude izdavačke kuće.

Sajam svakog dana traje od 10:00 do 20:00 sati, cijena jednodnevne ulaznice je 20 kuna (za sva tri dana 30 kuna) dok je za djecu do 14 godina i grupama učenika omogućen besplatan ulaz te je osigurano stručno vodstvo.