English
Mapa webaKontakt


Na Mladosti 11. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Zagreba

U srijedu, 9.svibnja 2012. godine, od 10.00 sati do 12.00 sati,  na Atletskom stadionu Sportskog parka Mladost, održati će se 11. Festival dječjih vrtića grada Zagreba u organizaciji Zagrebačkog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora.
 
Pod sloganom „I JA ĆU BITI OLIMPIJAC“  na festivalu će sudjelovati osam vrtića iz Zagreba (DV Bukovac, DV Cvrčak, DV Iskrica, DV Maksimir, DV Potočnica, DV Šegrt Hlapić, DV Trnoružica i DV Vedri dani).
 
Svaki vrtić će predstavljati 20 malih sportašica i 20 malih sportaša koji će se natjecati u četiri sportske discipline: trčanje na 50 m, bacanje loptice u dalj, skok u dalj iz mjesta i štafeta 4 x 25 m, kao i  u jednoj sportskoj igri, malom nogometu.
 
Natjecanja će se odvijati vođena izvornim olimpijskim načelom “NIJE VAŽNO POBIJEDITI, VAŽNO JE SUDJELOVATI“, a sva će djeca, bez obzira na rezultat, biti nagrađena medaljom za sudjelovanje.
 
Po vremenskoj prognozi, vrijeme bi u srijedu trebalo biti naklonjeno malim takmičarima, a i Vaše bodrenje će upotpuniti ovu lijepu priredbu.
 
Vidimo se u Sportskom parku Mladost.     
 
 Pregled fotogalerije s prošlogodišnjeg Festivala dječjih vrtića


1.JPG
14.JPG
10.JPG
11.JPG
13.JPG
15.JPG
16.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG