English
Mapa webaKontakt

Na tradicionalnom Maskenbalu na ledu klizalo 500 maškara



Uz taktove popularnih domaćih i stranih glazbenih hitova, u nedjelju 11. veljače je, već tradicionalno, održana proslava Maskenbala na ledu na klizalištu Šalata, čiji je organizator ustanova Upravljanje sportskim objektima.
Niti nedostatak sunca i hladno vrijeme nisu spriječili gotovo 500 ljubitelja klizanja da zamaskirani dođu na Šalatu i uživaju u programu 28. izdanja Maskenbala na ledu.  
Žiri je na kraju od nekoliko stotina maskiranih klizača, među kojima je najviše bilo djece, izdvojio one što su se po originalnosti razlikovale od drugih. Cilj je bio nagraditi upravo one maske koje su djelo vrijednih ruku malih klizača i njihovih roditelja, baka, djedova.
Nagrada za najbolju masku ove godine pripala je obitelji koja je došla maskirana u družinu iz Čarobnjaka iz Oza. Za trud koji su uložili pripao im je nagradni bon mjesečna ulaznica za bazen Mladost te vrećica s darovima sponzora.
Nagradni bon Ustanove za početnu poduku plivanja za djecu od 5 do 10 godina na BK Svetice i sponzorska paket vrećica otišla je u ruke djevojčici maskiranoj u jesen, dok su djevojčice maskirane u kokice osvojile treću nagradu mjesečnu ulaznicu za bazen Mladost.
Pored glavnih nagrada dodijeljene su i posebne nagrade pa je klizačima maskiranima u papige pripala obiteljska ulaznica za bazen na Sveticama, a podijeljene su i karte za probno jahanje na Hipodromu, ulaznice i klizaljke za četiri osoboe, te niz poklona Ustanove i sponzora Maskenbala na ledu.
Pored nagrađenih maski, a žiri je pokušao nagraditi najmaštovitije maske u koje je bilo uloženo najviše truda, na ledu su klizali i gusari, super junaci poput Flasha i Spidermana, likovi iz crtića kao što je Skockani Spužva Bob,  nije nedostajalo niti kauboja, hokejaša, vještica, princeza, klaunova, a na kraju programa svi sudionici su se zasladili nezaobilaznim krafnama.



1 sve maske.jpg
10.jpg
2 pobjednici obitelj Čarobnjak iz Oza.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.