English
Mapa webaKontakt

Kližite, plivajte, zaigrajte squash ili jašite besplatno na rođendanu ustanove Upravljanje sportskim objektima



Ustanova Upravljanje sportskim objektima u četvrtak 06. prosinca obilježava svoj peti rođendan i tim povodom organizira tradicionalni Dan otvorenih vrata na svojim objektima te poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz prezentaciju brojnih programa i sportova koji se odvijaju na njenim objektima.
 
Kada se prvi put krenulo s organiziranjem Dana otvorenih vrata ideja je bila da obilježavanje postane tradicionalno i postane dijelom projekta Advent u Zagrebu te na taj  način, građanima grada Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima, upotpuni rekreativnu i kulturnu ponudu grada. Tako će građani hrvatske metropole u četvrtak dobiti priliku besplatnog korištenja bazena Utrina, SP Mladost, BK Svetice, Jelkovec, Iver i Zimskog plivališta Mladost, a na većini bazena će u suradnji s brojnim klubovima tijekom dana biti održavane i prezentacije  različitih vodenih sportova poput vaterpola, plivanja, sinkroniziranog plivanja i skokova u vodu.
 
Pored bazena u obilježavanja Dana otvorenih vrata uključena su i sva gradska klizališta koja građanima nude mogućnost besplatnog klizanja u terminima za građanstvo s time da se najam klizaljki naplaćuje.  Klizalište Doma sportova taj dan je rezevirano za Zlatnu piruetu pa građani neće moći klizati ali svi zainteresirani će moći besplatno pogledati najstarije natjecanje u umjetničkom klizanju na svijetu.
 
Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i drugi objekti pod ravnanjem Ustanove pa tako svi zainteresirani uz prethodnu najavu mogu koristiti vanjska igrališta za nogomet i košarku na ŠRC Šalata, isprobati vožnju kočijom ili se okušati u jahanju ponija i konja uz stručni nadzor na Hipodromu, zaigrati squash u Tenis centru Maksimir gdje će biti organizirano i druženje s profesionalnim igračima tenisa ili podružiti se i trenirati sa svježim svjetskim karate prvakom Ivanom Kvesićem u prostorima Karate kluba Hercegovina u Domu sportova.
 
Nisu zaboravljeni niti ljubitelji nogometa za koje je u suradnji s NK Lokomotiva na Nogometnom stadionu Zagreb organizirano druženje s nogometašima te održavanje nogometne akademije.
 
Kao i prethodnih godina ustanova Upravljanje sportskim objektima pobrinula se i za brojne nagrade pa će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness  usluge, skijaške karte za Sljeme, probno jahanje na Hipodromu itd.

Detaljan program: 

Bazenski kompleks Utrina
  • Besplatan ulaz u terminima rekreacije za građanstvo 06:00-22:00
Sportski park Mladost
  • Besplatan ulaz u terminima rekreacije za građanstvo:
            mali bazen 06:00-08:00
            2 pruge 50m velikog bazena 06:00-09:00
            5 pruga 25m velikog bazena 09:00-20:00
  • Prezentacija vaterpola i plivanja VK i PK Mladost 18:00-20:00
 Bazenski kompleks Svetice
  • Besplatan ulaz u terminima rekreacije za građanstvo od 06:00-15:00
  • Besplatan ogledni sat za umirovljenike u terminima programa treće životne dobi od 10:00-10:45 ili 12:00-12:45
  • Sinkronizirano plivanje od 18:00-19:00
Bazen Jelkovec
  • Besplatan ulaz za građanstvo u terminu od 07:00-20:00
  • Prezentacija tehnike plivanja PK Orka i PK Peraja od 17:00-20:00
Bazen Iver
  • Besplatan ulaz za građanstvo u terminu od 07:00-21:00
  • Prezentacija plivačkih tehnika PK Trešnjevka u terminu od 18:00-20:00
  • Prezentacija vaterpolo sporta VK Medveščak
ŠRC Šalata
  • Besplatno klizanje u terminu od 18:00 do 19:30 (najam klizaljki se naplaćuje)
  • Besplatno korištenje vanjskih igrališta (nogomet i košarka uz prethodnu najavu)
Zimsko plivalište Mladost
  • Besplatan ulaz za građanstvo u terminu:
            mali bazen 06:00-7:30
            25m veliki bazen 09:30-15:00
  • Prezentacija tehnike skakanja u vodu, uz mogućnost isprobavanja skokova sa daske 1m uz osiguranje spasioca, kao i trenera skokova u vodu
Hipodrom Zagreb
  • Od 10:00-14:00 sati građanima je na raspolaganju:
            Vožnja kočijom po Hipodromu
            Jahanje ponija i konja uz stručni nadzor
            Razgledavanje glavne štale s konjima
            Hranjenje konja uz nadzor voditelja
 
Tenis centar Maksimir
  • Besplatno korištenje dvorane za squash uz osigurane rekvizite od 08:00-18:00 (prethodna najava obavezna)
  • Druženje sa profesionalnim igračima tenisa
  • Osiguran besplatan parking uz objekt
Nogometni stadion Zagreb
  • U suradnji s NK Lokomotiva održavanje nogometne akademije u trajanju od dva sata,  druženje sa profesionalnim nogometašima NK Lokomotiva; trajanje programa od 10:00-15:00
Klizalište Velesajam 
  • Besplatno klizanje za građanstvo u terminu od 19:30-21:00  (najam klizaljki se naplaćuje), te druženje s Djeda Mrazom uz podjelu slatkiša
 
Dom Sportova 
  • Besplatan ulaz na Zlatnu piruetu
  • U suradnji s Karate klubom Hercegovina prezentacija karatea te druženje i trening sa svjetskim prvakom Ivanom Kvesićem od 19:30-21:00
            Lokacija: Karate klub Hercegovina, zapadni ulaz Doma sportova


 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.