English
Mapa webaKontakt


Vježbanje na otvorenom

Tijekom ljetnih mjeseci, Zagrebački savez sportske rekreacije i ove godine organizira besplatnu rekreaciju za građane Grada Zagreba.
 
Vježbanje na otvorenom odvija  se na dvije lokacije: na RŠC Jarun, na livadi kod košarkaškog igrališta na Malom jezeru, utorkom, četvrtkom i subotom, u vremenu od 20:00 do 21:00 sati i na jezeru Bundek, kod kontejnera za spasioce i liječničku službu, srijedom, petkom i nedjeljom od 9:00 do 10:00 sati. Predviđeno je  da  će se programi provoditi do početka rujna.
 
Tko se odluči za vježbanje u vodi može  se priključiti rekreativcima na Malom jarunskom jezeru koji će  tamo vježbati svakog  utorka i četvrtka od 9:30 do 11:00 sati u organizaciji Zagrebačke udruge Sport za sve – Centar,  sve do 6. rujna 2012. godine.
 
Dolaskom na Jarun ili Bundek za vrijeme ljetnih mjeseci ne samo da ćete lakše podnijeti zagrebačke vrućine, već ćete zasigurno uživati u dobrom raspoloženju i druženju, te napravitii nešto korisno i pozitivno za svoje zdravlje.
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.