English
Mapa webaKontakt

„Naša bila štorija“ u KC Dražen Petrović

Koncertna promocija mjuzikla „Naša bila štorija“ započela je u splitskoj dvorani Gripe a nastavlja se u četvrtak 11. svibnja izvedbom u KC Dražen Petrović. Riječ je o romantičnoj priči o zabranjenoj ljubavi smještenoj u 70-te godine prošlog stoljeća čiji autori ističu kako je mjuzikl ujedno i oda Splitu i njegovim stanovnicima te običajima koji vladaju u gradu podno Marjana.

„Ja sam presretna jer ovaj mjuzikl veliča duh ljudi i duh grada. Mislim da su Neno Ninčević i Goran Karan to fenomenalno napisali te da će 'Naša bila štorija' ispuniti svaku dušu a ne samo Splićane“, kazala je Severina dodajući da je riječ o jednom od onih projekata koji „ne da se ne odbijaju nego se moli da vas prime“.

Svih 16 pjesama autorski potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan dok je za aranžman zaslužan Nenad Šiškov, a mjuzikl prati i pripadajući album bogato opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pjesama, izjavama autora i uvodnim monologom lika Ćirimbaša. 

Redateljica mjuzikla je Nina Kleflin dok se na sceni pojavljuju Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Mirella Meić, Stefan Kokoškov, Zorica Bučić i Joško Ševo.  



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.