English
Mapa webaKontakt


„Naša bila štorija“ u KC Dražen Petrović

Koncertna promocija mjuzikla „Naša bila štorija“ započela je u splitskoj dvorani Gripe a nastavlja se u četvrtak 11. svibnja izvedbom u KC Dražen Petrović. Riječ je o romantičnoj priči o zabranjenoj ljubavi smještenoj u 70-te godine prošlog stoljeća čiji autori ističu kako je mjuzikl ujedno i oda Splitu i njegovim stanovnicima te običajima koji vladaju u gradu podno Marjana.

„Ja sam presretna jer ovaj mjuzikl veliča duh ljudi i duh grada. Mislim da su Neno Ninčević i Goran Karan to fenomenalno napisali te da će 'Naša bila štorija' ispuniti svaku dušu a ne samo Splićane“, kazala je Severina dodajući da je riječ o jednom od onih projekata koji „ne da se ne odbijaju nego se moli da vas prime“.

Svih 16 pjesama autorski potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan dok je za aranžman zaslužan Nenad Šiškov, a mjuzikl prati i pripadajući album bogato opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pjesama, izjavama autora i uvodnim monologom lika Ćirimbaša. 

Redateljica mjuzikla je Nina Kleflin dok se na sceni pojavljuju Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Mirella Meić, Stefan Kokoškov, Zorica Bučić i Joško Ševo.