English
Mapa webaKontakt

Nova aplikacija Grada Zagreba - Moje Sljeme

Aplikaciju Moje Sljeme, Grad Zagreb je namijenio svojim sugrađanima i svim posjetiteljima grada s ciljem približavanja prirodi, povratka Zagrepčana na obronke i vrhove Medvednice te aktivnog odmora u zelenilu i populariziranju hodanja, što je od velike važnosti za očuvanje fizičkog i psihičkog zdravlja, posebno u ovo doba pandemije korona virusa.

Boravak na otvorenom vrlo je važan za zdravlje, pa Grad Zagreb i na ovaj način, naravno uz pridržavanje epidemioloških mjera, svojim građanima želi poslati poruku o važnosti boravka na otvorenom koji između ostalog, pomaže i očuvanju mentalnog zdravlja, koje uz fizičko zdravlje, nikako ne treba zanemariti.

Funkcionalnost uključuje: navigaciju, popis staza, popis domova i drugih odredišta kao što su izvori, špilje i sakralni objekti, opisi, galerije slika, vremenska prognoza itd.

Više o aplikaciji Moje Sljeme možete pronaći na sljedećem linku






Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.