English
Mapa webaKontakt


Unutarnji bazeni SP Mladost i Utrina od ponedjeljka ponovno otvoreni

Od ponedjeljka, 01. rujna, unutarnji bazen SP Mladost i bazen Utrina nakon izvršenog redovnog godišnjeg remonta ponovno otvaraju svoja vrata građanima.

Unutarnji bazeni SP Mladost privremeno su zatvoreni početkom kolovoza, dok su se Zimsko plivalište Mladost i bazen Utrine privremeno zatvorili sredinom kolovoza, a sve u svrhu godišnjeg remonta.

Godišnji remont obuhvaćao je remont strojarsko tehničkog dijela, manjih građevinskih radova na oplošju i školjici bazena, kao i uređenja sanitarnih čvorova, tuševa, tribina, te servisiranje bazenske tehnike tj. postojenja za filtriranje i dezinfekciju bazenske vode.

Termini rekreacije na unutarnjim bazenima za građanstvo

Na bazenima SP Mladost rekreacija je moguća u sljedećim terminima:
  • radnim danom - od 07:00-08:00 sati (mali bazen); od 09:00-14:00 sati; od 15:00-20:00 sati,
  • subotom - od 13:00-17:00 sati (mali i veliki bazen),
  • nedjeljom i blagdanom - od 10:00-14:00 sati (mali i veliki bazen).
Radno vrijeme za građanstvo na bazenu Utrina je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 09:00-20:00 sati, odnosno utorkom i četvrtkom od 09:00-19:00 sati. Subotom je bazen otvoren od 13:00-17:00 sati, a nedjeljom i blagdanom od 15:00-20:00 sati.

Podsjetimo, za rekreaciju su i dalje otvoreni vanjski bazeni SP Mladost i ŠRC Šalate, a uskoro se nakog godišnjeg remonta otvara i Zimsko plivalište Mladost.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.