English
Mapa webaKontakt


Vikend događanja u Domu sportova

Ovog vikenda u Domu sportova održavaju se dvije atraktivne manifestacije - sportska i sajamska.  Zagiping 2013., počinje već danas, 17.05., a Mineral Expo možete posjetiti od subote.

Jubilarni 60. Zagiping

Od petka do nedjelje, 17.-19. svibnja 2013. godine u zagrebačkom Domu sportova se održava jubilarno 60. izdanje velikog međunarodnog turnira „ZAGIPING 2013.“.
 
Po broju sudionika to je zasigurno jedno od najpopularnijih, najkvalitetnijih i  najmasovnijih natjecanja najmlađeg uzrasta u Europi.
 
Ove godine nastupiti će preko 850 igrača i igračica. U petak 17. svibnja se igraju kvalifikacije, a u subotu i nedjelju, 18. i 19. svibnja, glavni turnir i završnica.


Mineral Expo

Ovaj međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja po 15. put se održava u Zagrebu, te okuplja veliki broj izlagača iz zemlje i svijeta.

Posjetitelji će moći razgledati i kupiti neobrađene minerale iz cijelog svijeta, fosile, ukrasne i upotrebne predmete izrađene od poludragog kamenja, kao i nakit izrađen od dragog i poludragog kamenja, jantara, koralja i bisera.
 
Posjetite svakako ovaj tradicionalan sajam, koji se održava u subotu i nedjelju, 18. i 19. svibnja 2013. godine, od 10.00. do 20.00.sati.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.