English
Mapa webaKontakt

Sportski odgojno-zdravstveni program kroz koji je prošlo 120 tisuća zagrebačkih mališana obilježio 30. rođendan



Sportski odgojno-zdravstveni program, u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima  zamišljen kao poduka djece predškolskog uzrasta grada Zagreba u osnovnim vještinama plivanja, klizanja, koturaljkanja i malog tenisa, ove godine obilježava trideset godina djelovanja, pa je tim povodom u srijedu na Šalati održano prigodno druženje predstavnika Ustanove te ravnatelja i stručnih timova gradskih vrtića čiji su maleni korisnici sudjelovali u programu.
 
Nakon uvodnog govora koordinatorice programa Vasvije Osmanagić rukovoditelj Poslovne jedinice Bazeni Danijel Vučić i rukovoditelj SRC Šalata Zvonimir Perko, koji je u ovaj program uključen od prvog dana, predstavnicima vrtića uručili su zahvalnice za sudjelovanje u programu što se kontinuirano odvija od 2. listopada 1989. godine sve do današnjih dana. Pored njih svečanost su uveličale i jedna od začetnica programa gospođa Mirna Kirin, prva koordinatorica programa Mila Rackov te Vlasta Hrg Ilić  koja je sudjelovala u osmišljavanju programa na samim počecima.
 
Program je godinama usavršavan i nadograđivan, proširen je programom plivanja u zatvorenim bazenima SP Mladost i Utrina a sve to kako bi se djeca što kvalitetnije obučila u različitim sportskim aktivnostima te kako bi se stvorili preduvjeti za sportsku i zdravu budućnost djece.  Tijekom tri desetljeća provođenja kroz programe je prošlo oko 120 tisuća djece iz gotovo svih dječjih vrtića na području Zagrebačke županije.   
 
Programi su od 2017. godine postali sastavnim dijelom globalne proslave Međunarodnog olimpijskog dana, u organizaciji Hrvatske olimpijske akademije i Hrvatskog olimpijskog odbora, a više o programima možete pročitati na https://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=191.



IMG_2642.jpg
IMG_2666.jpg
IMG_2698.jpg
IMG_2731.jpg
IMG_2773.jpg
IMG_2779.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.