English
Mapa webaKontakt

Privremena regulacija prometa na Aleji Matije Ljubeka – uređenje kolnika i biciklističke staze

Zbog potrebe izvođenja radova na Aleji Matije Ljubeka u zoni Rekreacijsko-sportskog centra Jarun od sutra, 8. veljače 2023. bit će na snazi privremena regulacija prometa koja će, ovisno o vremenskim uvjetima, trajati 45 dana.
 
Za vrijeme regulacije prometa bit će onemogućeno kretanje motornih vozila i biciklista, a za vrijeme dnevnih radova, od 07.00 do 17.00 sati, bit će zabranjeno kretanje pješaka Alejom Matije Ljubeka. U navedenom periodu ulicom Hrvatskog sokola, na dijelu od Horvaćanske ceste do ulaza u RC Jarun, omogućit će se obostrano parkiranje vozila.
 
Radovi koji obuhvaćaju uređenje i asfaltiranje kolnika i biciklističke staze u dužini od 6.400 metara vrijednosti su oko 3 milijuna eura (22.532.516,75 kn). Projekt je prijavljen na Fond solidarnosti Europske Unije i očekuje se moguć povrat do 2,4 milijuna eura (17.908.785,80 kn), odnosno do 80%.
 
Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da se iste pridržavaju kako bi se izbjegli štetni događaji, a sve sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje. U konačnici, građani će dobiti novi izgled prometnice po prvi put nakon 40 godina.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.