English
Mapa webaKontakt

Veseli dječji Maskenbal na ledu okupio 300 maškara na Šalati



Već tradicionalni dječji Maskenbal na ledu koji se ove godine održao po 29. put na klizalištu SRC Šalate okupio je u nedjelju više od 300 maškara koje su se zabavljale kližući na ledu uz  zvuke popularnih glazbenih hitova i podršku 200-njak članova obitelji. Cijeli program je nakon 90-tak minuta zabave završio proglašenjem najboljih i najmaštovitijih maski koje su nagrađene brojnim vrijednim nagradama organizatora ustanove Upravljanje sportskim objektima i sponzorskim poklon paketima.
 
I ove je godine Šalata bila dobar domaćin brojnim princezama, vitezovima, super herojima, kaubojima i indijancima, gusarima, križarima, duhovima, anđelima, likovima iz bajki, crtića i filmova kao što su Spužva Bob, Marry Poppins ili Harry Potter ali u ženskom izdanju. Na ledu su klizale i brojne maske životinja od buba mari, preko vukova, tigrova i leoparda do slonova tako da je žiri imao više nego težak zadatak odabrati najbolje i najzanimljivije maske.
 
Vođeni količinom truda koju je bilo potrebno uložiti u izradu maske te samom kreativnošću na kraju je žiri među 300-njak maskiranih klizača odabrao najbolje koje su i nagrađene prigodnim nagradama. Nakreativnijom je proglašena djevojčica maskirana u grozd grožđa, drugoplasirani je dječak kutija a treće mjesto je pripalo majci i sinu koji su došli maskirani kao Don Quixote i vjetrenjača. Njima su pripale glavne nagrade a organizator Maskenbala na ledu ustanova Upravljanje sportskim objektima u suradnji sa sponzorima osigurala je i sedam utješnih nagrada te tri posebne nagrade. A nagrade su bile doista bogate i raznovrsne pa ne čudi da su se okupljeni itekako potrudili oko maski i bili iznimno maštoviti. Naime, pored paket bonova u uslugama Ustanove poput mjesečnih i obiteljskih ulaznica za bazene, početnih sati jahanja na Hipodromu, početne poduke plivanja za djecu, ulaznica za klizanje i skijanje ili wellness paketa kreativnost je nagrađivana i vrijednim poklonima sponzora poput edukativno zabavnog softwarea Učilica ili niza  kozmetičkih proizvoda.
 
Pored nagrada najboljim maskama svi okupljeni su mogli uživati u besplatnim krafnama te grickalicama i sladoledu sponzora a sudeći po atmosferi koja je vladala Šalata je u nedjelju ujutro bila najveselije mjesto u Zagrebu.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.