English
Mapa webaKontakt

Hipodrom Zagreb organizira edukativne radionice za vrtiće, škole i fakultete



Hipodrom Zagreb se prostire na površini od 47 hektara i svi dobro znaju kako je namijenjen smještaju konja i organizaciji sportskih konjičkih događanja uz mogućnost učenja jahanja u  školi jahanja no Hipodrom svojim korisnicima nudi i nekoliko edukativnih programa namijenjenih korisnicima vrtićkog, školskog i fakultetskog uzrasta.
 
Riječ je o radionicama koje se odvijaju u sklopu organiziranih posjeta a programi su prilagođeni različitim uzrastima. Tako postoji program za djecu predškolske dobi od 4 do 6 godina starosti, program za djecu školske dobi od 7 do 12 godina starosti te edukativni program za srednje škole i fakultete. Predviđeni broj polaznika svake grupe je 30 do 40, a cijena iznosi 30 kuna po osobi.
 
Program za djecu predškolske dobi se sastoji od dva dijela, edukativnog i sportsko-rekreativnog, i traje 60 minuta tijekom kojih se djeca upoznaju s konjima, njihovim načinom života, hranjenju i njezi ovih plemenitih životinja a klincima je također omogućeno jahanje ponija te fotografiranje s konjima. 
 
Radionica za djecu školske dobi traje 30 minuta više a također nudi upoznavanje s konjima, upoznavanje s opremom, procesom čišćenja i sedlanja konja ali i jahanje uvježbanih školskih konja te prikaz dijela treningka konja i jahača u školi jahanja.
 
Sudionicima radionica namijenjenih srednjoškolcima i studentima također nudi razgledavanje objekta Hipodroma Zagreb, upoznavanje s konjima i njihovim načinom života, predavanje o njezi i hranjenju konja, upoznavanje s radom škole jahanja, upoznavanje sa svim granama konjičkog sporta na Hipodromu ali se i dodatno prilagođava potrebama đaka i studenata, ovisno o njihovom školskom odnosno fakultetskom usmjerenju (poljoprivredni, veterinarski i slično).
 
Svi programi se odvijaju pod vodstvom iskusnih instruktora škole jahanja Hipodroma Zagreb, a više o svemu moguće je doznati na web stranici www.sportskiobjekti.hr, Facebook profilu Ustanove @sportskiobjektizagreb ili pozivom na brojeve telefona 01 6422 391, 6422 392.






Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.