English
Mapa webaKontakt


Maskenbal na Šalati

Pred nama su dani maskenbala i maskiranih povorki. Tradicionalno, 22 godinu za redom, klizalište Šalata obilježava Maskenbal na ledu. Ove godine maskenbal se održava u nedjelju, 19. veljače od 10:30 – 12:00 sati.

Očekuje vas zabava na ledu popraćena taktovima popularne domaće i inozemne glazbe koju puštaju naša dva DJ, ujedno i voditelji programa. Cijeli program popraćen je brojnim nagradama i iznenađenjima za maskirane klizače, a tradicionalno ćemo se zasladiti i krafnama sponzora Pan Peka.

Ove godine male i velike klizače darivati će uz organizatora, Podružnicu Upravljanje sportskim objektima, još tri  Holdingove Podružnice, i to,  AGM ZET i Vladimir Nazor. Osim darivanja na sam dan Maskenbala, preko fun page stranice na facebooku organizirana je i nagradna igra, a sretnog dobitnika očekuje Poklon iznenađenja koje su za njega pripremile Podružnice.


Na klizališu vas očekuju i hostese Rosal Lip balma koje će darivati klizače, a ledom će klizati i popularni Baltazar.

Najorginalnije i najbolje maske darivat ćemo poklon paketima koje su za vas pripremili naši dragi sponzori, Rosal Lip balm, DM, Lenova, Keune, Frizerski salon Zanetti, Butik Gattioni, Selecta Promotion, te već spomenute podružnice Zagrebačkog holdinga.

Cijena ulaznice je 15 kuna, a ukoliko nemate vlastite klizaljke možete ih iznajmiti po cijeni od 15 kuna.

Očekujemo vas zamaskirane na klizalištu Šalata!