English
Mapa webaKontakt

Održan prvi team building na Jarunu




















Ustanova Upravljanje sportskim objektima u već postojeću bogatu i raznovrsnu ponudu sadržaja na svojim objektima odnedavno je uključila i mogućnost organiziranja team building aktivnosti na RSC Jarun za svoje korporativne partnere i zainteresirane tvrtke, a ovog je vikenda odrađen i prvi team building. Tvrtka Centrice Management koja u svom vlasništvu ima šoping centre i poslovne  zgrade u nekoliko zemalja regije (Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Makedonija) okupila je svoje zaposlenike u Zagrebu a jedan dan su odvojili za team building aktivnosti na Jarunu.

„Za Zagreb smo se odlučili jer jedan od naših direktora, inače Austrijanac, obožava naš glavni grad često ističući kako je Zagreb jedan od najljepših europskih gradova. On je predložio Sljeme ali smo se na kraju odlučili za Jarun i nismo pogriješili. Svi su jako zadovoljni“, pojasnila je Klaudija Knežević Penezić iz zagrebačkog ureda Centricea zašto je odabran upravo Zagreb.
 „Vrlo sam zadovoljan, jezero je prekrasno, ovakva oaza usred grada se rijetko viđa i danas nam je zbilja bilo prekrasno“, rekao je njen kolega Karl Pffeifer iz Beča koji je već prije posjećivao Zagreb ali ovo mu je bila prva posjeta Jarunu.

Zaposlenici Centricea proveli su na Jarunu sedam sati a u sklopu programa koji su odabrali uživali su u vožnji atraktivnim Dragon čamcima, timskim igrama na livadi pod vodstvom kineziologa (utrka u vrećama, povlačenje konopca, graničari itd.), te nizu drugih zanimljivih igara a dan su završili piknik ručkom. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.