English
Mapa webaKontakt

Obilježen četvrti rođendan ustanove Upravljanje sportskim objektima



Ustanova Upravljanje sportskim objektima obilježila je u srijedu, 06.12.2017. svoj četvrti rođendan a tim je povodom organizirala Dan otvorenih vrata sportskih objekata Grada Zagreba.
Stoga su građani Zagreba i njegovi posjetitelji jučer tijekom cijelog dana imali slobodne ulaze na sve gradske bazene i klizališta, Hipodrom te Tenis centar Maksimir.
 
„Mi, dakle naša Ustanova, upravljamo s najvažnijim sportskim objektima u gradu Zagrebu
i naša odgovornost prema građanima zahtijeva da se što više uključimo u komunikaciju s njima. To su na koncu ionako objekti građana a mi im se na ovaj način želimo što više približiti“, pojasnio je ravnatelj Ustanove Marinko Tomić  kako je uopće nastala ideja o obilježavanju rođendana na ovakav način.
 
Središnja proslava bilo je druženje građana, medija i predstavnika Ustanove na BK Svetice kojoj je nazočila i grupa štićenika Dječjeg doma Zagreb i njihove podružnice Laduč u pratnji odgajateljica, a koji su pored prilike za kupanje i uživanje u bazenu od Ustanove dobili i prigodne božićne darove te poklon bon u iznosu od 5000 kuna. Ujedno su na Sveticama građani imali priliku besplatno koristiti bazen cijeli dan te pogledati prezentacije škole plivanja Male sirene. I ostali gradski bazeni također su cijeli dan bili otvoreni za građanstvo s besplatnim ulazom i uz mogućnost praćenja treninga plivanja, sinkroniziranog plivanja i vaterpola te uz stručne savjete voditelja.
 
Gradska klizališta na Šalati i Velesajmu bila su otvorena u večernjim satima a posjetitelji Velesajma su pored uživanja u klizanju dobili priliku pogledati prezentaciju rada Klizačkog saveza Zagreba i malih hokejaša iz kluba HK Mladost te se družiti s Djedom Božićnjakom i maskotom Malonogometnog turnira Kutija šibica koji upravo traje a kojeg organizira ustanova Upravljanje sportskim objektima. Na Šalati su građani mogli uživati u iznimno popularnom programu Video disco koji i inače izaziva veliko zanimanje a tako je bilo i ovaj put kada su se građanima na ledu pridružili hokejaši Medveščaka. Pored klizališta Šalata je građanima omogućila i besplatno cjelodnevno korištenje vanjskih igrališta za košarku i nogomet.
 
Klizalište u Domu sportova bilo je rezervirano za Zlatnu piruetu koja se ove godine održava u jubilarnom 50. izdanju zbog čega građani nisu mogli klizati ali su dobili priliku besplatno pogledati svačeno otvaranje i prvi dan najstarijeg svjetskog natjecanja u umjetničkom klizanju. Klizački spektakl, ISU Challenger seriju, koji se u Ledenoj dvorani Doma sportova održava do subote, službeno je otvorila Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića. Na svečanom otvaranju je nastupila Zdenka Kovačiček dok su na led izašli brojni hrvatski klizači koji su nastupali tijekom pola stoljeća Zlatne piruete poput Sande Dubravčić Šimunjak i Idore Hegel a pridružili su im se i hrvatski reprezentativci u brzom klizanju, klizačice Zagrebačkih pahuljica i brojni drugi klizači.
 
Posebna gužva bila je na Hipodromu, gdje se u redovima stajalo za vožnju kočijom, ali i za druženje s tamošnjim stalnim četveronožnim stanovnicima. Naime, Hipodrom je građanima omogućio vožnju kočijom, jahanje konja i ponija, razgledanje štale i hranjenje konja uz stručni nadzor djelatnika što je kao i prethodnih godina izazvalo veliko zanimanje posjetitelja, ponajviše najmlađih sugrađana.
 
Ove godine se prvi put u obilježavanje rođendana Ustanove uključio i Tenis centar Maksimir gdje su građani iskoristili priliku te uz prethodnu najavu zaigrali skvoš na terenima centra.
 
Pored bogatog sportskog programa organizirane su i nagradne igre pa su posjetitelji mogli osvojiti besplatne ulaze na klizališta, obiteljske ulaznice za bazen Utrina, masaže i saunu u wellnesssu na Sveticama, probno jahanje s trenerom u Školi jahanja na Hipodromu, dnevne  skijaške karte za Skijalište Sljeme i ulaznice za polufinale i finale turnira Kutija šibica. 
 

4W5A1036.jpg
4W5A1476.jpg
bazen svetice.jpg
hipodrom.jpg
kočija.jpg
male sirene.jpg
maskota na šalati.jpg
medveščakovci i maskota.jpg
poklon bon.jpg
svetice klinci.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.