English
Mapa webaKontakt

„Dan Sportskih objekata Zagreb“ - 06. prosinca 2015.

 OBAVIJEST

Zagreb, 12. studenoga 2015. Ustanova Upravljanje sportskim objektima osnovana je 6. prosinca 2013. godine i ove godine, po prvi puta, obilježava taj dan sportskim, rekreativnim i kulturnim sadržajima.
 
Ideja je da obilježavanje postane tradicionalno i bude dio projekta Advent u Zagrebu te na taj  način, građanima grada Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima, upotpuni rekreativnu i kulturnu ponudu grada. 
 
Središnje događanje s prigodnim glazbenim programom odvijalo bi se na Trgu Krešimira Ćosića 11, dana 6. prosinca 2015., s početkom u  11:00 sati, a dok bi se na ostalim objektima ustanove programi odvijali tijekom cijeloga dana.
 
Program događanja
  • Slobodan ulaz na bazene (Mladost, Utrine i Zimsko plivalište) i klizališta (Šalata, Dom sportova i Velesajam) u terminima za građanstvo
     
  • „Zagrli svijet sportom“-druženje djece i građana s Hrkijem, maskotom Europskih sveučilišnih igara 2016 na Trgu Krešimira Ćosića u 11:00 sati
  • Nastup  dječjeg zbora „Klinci s Ribnjaka“ na Trgu Krešimira Ćosića u 11:30 sati
  • Priredba na ledu „Putovanje kroz svijet bajki“  u Domu sportova u 12:00 sati, ulaz slobodan
  • Revijalna utakmica u sklopu malonogometnog turnira „Kutija šibica“ u Domu sportova-dvorana 2, u 18:00 sati, ulaz slobodan
  • Disco na ledu, klizalište Šalata u 20:30 sati, ulaz slobodan


Upravljanje sportskim objektima, u  periodu 01. do 31.prosinca 2015.,a u sklopu manifestacije Advent u Zagrebu, koja svojim bogatim programom građanima grada Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima želi stvoriti što ljepši predblagdanski ugođaj, daruje poseban adventski popust od 20 %, na ulaznice za bazene i klizališta.
 




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.