English
Mapa webaKontakt

Plivački miting ZPK na bazenu Utrina

Ovog je vikenda, 22. i 23.04., bazen Utrina domaćin 16. po redu tradicionalnog mitinga ZPK-a koji je od ove godine uvršten u Grand Prix mitinge Hrvatskog plivačkog saveza.

Organizator mitinga je Zagrebački plivački klub a plivačko natjecanje se odvija u dva natjecateljska programa. Subotnji program započinje rasplivavanjem u 14:00 sati dok je početak natjecanja najavljen sat vremena kasnije te traje do 20.00 sati. U nedjelju je pak rasplivavanje na rasporedu u 8:00 sati a samo natjecanje započinje također sat vremena kasnije i traje do podneva.  

Kategorije natjecanja su mlađi juniori, juniori i seniori a pravo nastupa na natjecanjima imaju plivači koji su registrirani u Hrvatskom plivačkom savezu. Svaki natjecatelj ima pravo nastupa u dvije discipline u svakom dijelu programa dok bodove za Grand prix ostvaruje deset najboljih plivača u zbiru iz dva rezultata. 

Zbog plivačkog natjecanja u subotu 22.04. bazen ne radi za građanstvo.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.