English
Mapa webaKontakt


Rekreacija za osobe treće životne dobi na bazenu Utrina

Na Međunarodni dan starijih osoba, 01. listopada 2012.g., Podružnica Upravljanja sportskim objektima izradila je program rekreacije za osobe treće životne dobi na bazenu Utrine.

Zagrebački holding je na taj način pružio mogućnost starijim osobama da se uključe u društveni život, sukladno njihovim fizičkim mogućnostima, nikad ne zaboravljajući da su osobe treće životne dobi važni članovi društva.

Jedinstvenost ovoga programa je u mogućnosti kombiniranja, vježbanja u dvorani i plivanja u bazenu, ovisno o afinitetima i fizičkim mogućnostima sudionika. Cjelokupni program se odvija pod stručnim vodstvom kineziologa, zaposlenika Podružnice Upravljanja sportskim objektima.

Program je počeo u utorak 02. listopada 2012.godine i odvijati će se na bazenu Utrine po slijedećem rasporedu: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12.00.do 13.00.sati, a utorkom i četvrtkom od 11.oo do 12.00 sati.

Mjesečna cijena pojedinačnog programa je:
  • vježbanje u dvorani jedan sat, 2x tjedno, 100 kuna
  • vježbanje u dvorani jedan sat 3x tjedno, 150 kuna
  • vježbanje u dvorani + bazen, ukupno dva sata, 2x tjedno, 200 kuna
  • vježbanje u dvorani + bazen, ukupno dva sata, 3x tjedno, 250 kuna

Prijave za jedan od programa mogu se napraviti na blagajni bazena Utrine: radnim danom od 06.00 do 19.30 sati, subotom od 13.00 do 16.30.sati i nedjeljom od 15.00 do 19.30 sati.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.