English
Mapa webaKontakt


U tijeku prijave za 43. Kutiju - prijavite ekipu i putem online prijave

U dvorani Zagreb, u sklopu Doma sportova u tijeku su prijave za ovogodišnje 43. po redu izdanje MNT Kutija šibica.

Prijaviti se možete radnim danom od 12:00-20:00 sati, te u subotu 09.11., od 09:00-13:00 sati, kada i završavaju prijave za ovogodišnju Kutiju.

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći osobno u Dom sportova i prijaviti svoju momčad, to mogu učiniti i putem online prijave na službenoj web stranici Turnira www.kutija-sibica.

Prijaviti se možete na seniorski ili veteranski turnir, a iznos kotizacije je 1.000,00 kuna.

Izvlačenje parova biti će u dvorani Trešnjevka, popularnoj Kutiji šibica, 14.11., u 12:00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje ekipe za Kutiju šibica, koja će se ove godine odigravati od 23.11. do 28.12.2013.

Online prijave na www.kutija-sibica.hr:

Seniorski turnir
Veteranski turnir





Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.