English
Mapa webaKontakt

U ponedjeljak počinju prijave za 49. izdanje Kutije šibica



U ponedjeljak 04. studenog službeno počinju prijave za 49. po redu izdanje kultnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2019. powered by Coca Cola.
Prijave traju do ponedjeljka 11.11., a odvijaju se u samom Domu sportova svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, Trg Krešimir Ćosića 11, I. kat, soba 125,  te online na web stranici www.kutija-sibica.hr i putem linka na portalu medijskog partnera Sportskih novosti www.sportske.jutarnji.hr.
 
Kotizacija za prijave iznosi 1000,00 kuna  za seniore i veterane a za žensku Kutiju 200,00 kuna. Organizator je osigurao i bogati nagradni fond u ukupnom iznosu od 340 tisuća kuna, od čega je dio novčani iznos a dio u uslugama Ustanove. Novost ovogodišnje Kutije šibica je izjednačen nagradni fond za veterane i žene što je učinjeno na preporuku gradonačelnika Milana Bandića.
Uz 49. seniorski turnir igrati će se i 13. veteranski turnir, 4. turnir žena, te 26. Mala Kutija šibica.
Utakmice se igraju u dvojci Doma sportova, te u dvoranama Trnsko, Peščenica i Dubrava, seniorski i veteranski turnir se igraju loptom veličine broj 5 dok se turnir žena igra s loptom veličine 4.
Sve informacije možete dobiti na www.kutija-sibica.hr, te na broj telefona 01 3650 356 za vrijeme trajanja prijava od 04. do 11.11. između 12:00 i 20:00 sati.
 




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.