English
Mapa webaKontakt


Otvaranje kupališne sezone na vanjskim bazenima Šalata i SP Mladost

U ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine, počinje ovogodišnja kupališna sezona na otvorenim bazenima SRC Šalata i SP Mladost. 

Radno vrijeme bazena na Šalati
  • radnim danom od 13:30 - 18:00 sati
  • vikendom i blagdanom od 11:00 - 19:00 sati.
Cijena ulaznice radnim danom na Šalati za odraslu osobu iznosi 20 kuna, a za djecu, umirovljenike i invalide cijena je 15 kuna. Vikendom i blagdanima cijena ulaznice za odraslu osobu je 30 kuna, a za djecu, umirovljenike i invalide cijena je 20 kuna.

Radno vrijeme bazena na SP Mladost
  • radnim danom od 12:00 - 18:00 sati
  • vikendom i blagdanom od 10:00 - 19:00 sati.
Cijena ulaznice radnim danom na vanjskim bazenima SP Mladost za odraslu osobu iznosi 25 kuna, a za djecu, umirovljenike i invalide cijena je 20 kuna. Vikendom i blagdanom cijena ulaznice za odraslu osobu iznosi 30 kuna, dok je za djecu, umirovljenike i invalide cijena 25 kuna.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.