English
Mapa webaKontakt


Sljeme nikad bliže - ljetni popusti od 40 do 70 %

Sljeme sa svojih 1035 metara nadmorske visine, ne predstavlja samo najviši vrh Medvednice, ono je ujedno i najvažnije planinarsko- turističko središte Parka prirode koji se nalazi u neposrednoj blizini Zagreba, za koji se od 19. stoljeća udomaćio i naziv Zagrebačka gora.
 
Već više od 140 godina Sljeme je popularno zagrebačko izletište. S podnožja prema vrhu vode mnogobrojne staze i putevi kojim izletnici, uživajući u prekrasnom krajoliku, stižu do vrha.
 
Za sve one koji traže bržu i komotniju varijantu dolaska  do objekata na Sljemenu na raspolaganju je Sljemenska cesta . Od Jelačićevog trga, iz središta Zagreba, svega je 20 km do vrha Medvednice i potrebno je pola sata vožnje. Za one najkomotnije, preporučujemo ZET-ovu autobusnu liniju koja vozi s okretišta tramvaja Mihaljevac do Sljemena.
 

Ove godine je Zagrebački holding  za svoje sugrađane, a naročito umirovljenike, pripremio povoljnije ponude smještaja u hotelu Tomislavov dom, za toplih ljetnih dana. Smještaj u hotelu Tomislavov dom, koji je ove godine po izboru građana zauzeo visoko četvrto mjesto među zagrebačkim   hotelima, kreće se od 170 kn po osobi, za umirovljenike, na bazi polupansiona . Svi ostali gosti koji smještaj rezerviraju najmanje 24 sata prije dolaska biti će ugodno iznenađeni cijenom.
 
Smještaj u jednokrevetnoj sobi, na bazi noćenja s doručkom, s mogućnosti korištenja bazena i dvorane za fitness, kreće se od 190 kn po danu. Cijena smještaja za dvokreventu sobu, standard ili comfort, kreće se od 299 kn.

Ljetujte u vrhunsko opremljenim apartmanima Snježne kraljice

Oni koji se odluče za apartmanski smještaj, apartmanska kuća Snježna kraljica  nudi najam apartmana za 1-4 osobe već od 349 kn po danu, uz rezervaciju 24 sata prije dolaska. Gostima apartmana na raspolaganju  stoje sprave za vježbanje, whirlpool-jacuzzi u apartmanskoj kući, kao i bazen u hotelu Tomislavov dom.
 
Domaćini apartmanske kuće Snježna kraljica potruditi će se vratiti vas u neka davna vremena, pripremajući vam jela iz autohtone kuhinje. Probajte i uživajte u „šne-noklima, šmarnu, eingemachtecu“ , pravoj štrudli od jabuka ili već zaboravljenom jelu - žgancima sa špekom i lukom. Apartmanska kuća Snježna kraljica može se pohvaliti posebnim standardom „Hrvatska autohtona kuhinja“ koju dodjeljuje Ministrastvo turizma.
Provedite ljetne dane u hladovini stoljetne šume Medvednica, u objektima Tomislavov dom i Apartmanskoj kući Snježna kraljica. 
 
 
 




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.