English
Mapa webaKontakt

Proslava Olimpijskog dana na SRC Šalata

Djeca predškolskog uzrasta koja su polaznici programa početne poduke koturaljkanja i malog tenisa, u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima, sudjelovala su u obilježavanju Međunarodnog olimpijskog dana što se održalo u petak 24. svibnja na polivalantnom igralištu SRC Šalata.
 
Program je od 2017. godine sastavni dio globalne proslave Međunarodnog olimpijskog dana u organizaciji Hrvatske olimpijske akademije i Hrvatskog olimpijskog odbora.
 
Jedan od osnovnih ciljeva proslave je poticanje što većeg broja građana na bavljenje sportom, a posebice djece i mladih, bez obzira na njihove motoričke i druge sposobnosti, kao i učenje djece sportskim vještinama, ali i olimpijskim načelima solidarnosti, fair playja, različitosti, radosti vježbanja i zajedništva što je važna komponenta sportskih aktivnosti i sporta.
 
Prvi olimpijski dan proslavljen je 1948 u devet država, a danas se obilježava u 145 država na svim kontinentima.
 
U obilježavanju Olimpijskog dana mladim sportašima su se pridružili i  voditeljica i koordinatorica projekta promicanja olimpizma Hrvatske olimpijske akademije dr.sc. Ana Popovčić te  zamjenik ravnatelja ustanove Upravljanje sportskim objektima Robert Pavičić.



IMG_0249.JPG
IMG_0256.JPG
IMG_0319.JPG
IMG_0323.JPG
IMG_0372.JPG
IMG_0390.JPG
IMG_0398.JPG
IMG_0411.JPG
IMG_0432.JPG
IMG_0454.JPG

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.