English
Mapa webaKontakt

Podignute Plave zastave na plažama RŠC Jarun

Plava zastava, međunarodni standard za čiste, sigurne i dobro održavane plaže i prateće objekte podignuta je danas, 11.06., po 13-ti puta za redom na RŠC Jarun.

Četiri Plave zastave tako se od danas vijore na četiri jarunske plaže i to na otoku Trešnjevka, Velikom jezeru jug, Malom jezeru i Otoku Veslača.

Domaćin USO na čelu s ravnateljem g. Marinkom Tomićem, pozdravnim govorom pozdravio je sve prisutne, a isto su učinili i gđa Sunčica Knezić, tajnica udruge Lijepa naša, gđa Manda Knežević, predsjednica Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara, te gđa Bojana Vukelić - izaslanica gradonačelnika iz Gradskog ureda za zdravstvo.

Nakon pozdravnih govora, spasioci su demonstrirali pokaznu vježbu, a cijeli događaj zbio se ispred invalidske plaže na otoku Trešnjevka.

Fotogalerija

 
 







plava zastava2.png
plava zastava3.png
plava zastava1.png

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.