English
Mapa webaKontakt


Obnova atletskog stadiona na Mladosti

Radovi na sanaciji i uređenju atletskog stadiona u Sportskom parku Mladost su u punom jeku. Uz promjenu kompletnog tartana na atletskoj stazi, izgradnje sektora za trening, rekonstrukcije zaletišta za skok motkom, predviđeno je i premještanje skakališta za skok u dalj i troskok uz samu zapadnu tribinu.
 
Rok za završetak radova je 20. kolovoza 2012. godine.
 
Po završetku radova potrebno je dobiti certifikat od Svjetske atletske federacije čiji se dolazak u Zagreb očekuje po završetku Olimpijskih igara u Londonu.
 
IAAF World Challenge Zagreb, popularni „Hanžek“ održati će se u utorak 04. rujna 2012. godine na novo obnovljenom atletskom stadionu Sportskog parka Mladost .



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.