English
Mapa webaKontakt

Dan otvorenih vrata sportskih objekata Grada Zagreba - 06.12.2016.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvoriti će svoja vrata u utorak, 06.12.2016. godine građanima Zagreba kao i njihovim posjetiteljima.

RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima ćete imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Sva četiri zatvorena gradska bazena (SP Mladost, BK Utrina, BK Svetice, ZP Mladost)na „Dan sportskih objekata“ ponuditi će svojim posjetiteljima i stalnim korisnicima besplatno korištenje bazenskih pruga za plivanje. Osim toga, svi  zainteresirani će moći nesmetano boraviti na tribinama te pogledati treninge i programe koji se svakodnevno održavaju na bazenima, kao i stručno se savjetovati  sa trenerima vodenih sportova.

Program na RSC Jarun odvijat će se u Domu sportaša i to kroz prezentaciju raznih sportova – triatlon, kanu, kajak, veslanje, softball, koji su svoj dom našli upravo na Jarunu. Za najmlađe smo pripremili radionicu na kojoj će moći saznati više o flori i fauni Jaruna, a svim posjetiteljima koji na Jarun dolaze osobnim vozilom omogućiti će se besplatan ulazak od 08:00 do 16:00 sati.

Ukoliko se od 10:00-13:00 sati, nađete u blizini Hipodroma, pozivamo vas da nas posjetite, jer vas očekuje prezentacija naše Škole jahanja, te druženje s konjima.

Besplatno klizanje biti će moguće na SRC Šalati, i to u terminu od 13:30 do 15:00 sati, te na klizalištu Velesajam u terminu od 19:00 do 20:30 sati. Na ledu klizališta Velesajam klizati ćete u društvu Djeda Božićnjaka, hokejaša, te Zagrebačkih Pahuljica.  

Pozivamo vas da nam se u što većem broju pridružite u utorak, 06.12.2016., i s nama proslavite treći rođendan!

Program možete pronaći ovdje





Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.