English
Mapa webaKontakt

Besplatnim programima obilježen peti rođendan ustanove Upravljanje sportskim objektima



Ustanova Upravljanje sportskim objektima obilježila je u četvrtak, 6. prosinca svoj peti rođendan a tim je povodom organizirala Dan otvorenih vrata sportskih objekata Grada Zagreba tijekom kojeg su građani Zagreba i njegovi posjetitelji tijekom cijelog dana imali slobodne ulaze na sve gradske bazene i klizališta, Hipodrom, Tenis centar Maksimir i Nogometni stadion Zagreb. U obilježavanje je bio uključen i Dom sportova u kojemu se održava 51. izdanje Zlatne piruete a koje su svi zainteresirani imali priliku pogledati besplatno.
 
“Tradicionalno na ovaj dan obilježavamo rođendan naše Ustanove. Lijepo se poklopilo da je naš rođendan na dan sv. Nikole pa evo i mi darivamo naše građane tako što smo otvorili vrata naših 12 objekta te omogućili građanima da uživaju u besplatnom sadržaju a dodatno smo u suradnji s klubovima osigurali i prezentacije brojnih programa poput plivanja, sinkroniziranog plivanja, vaterpola, skokova u vodu i drugih koji se odvijaju na objektima“, pojasnio je ravnatelj Ustanove Marinko Tomić dodajući da najveći interes građana već tradicionalno vlada za Hipodromom, BK Svetice, SP Mladost te od ove godine i za Nogometnim stadionom Zagreb u Kranjčevićevoj gdje je povodom obilježavanja petog rođendana organizirana nogometna akademija u suradnji s NK Lokomotiva koja je na druženje s građanima poslala svoje dvije ekipe kako bi prezentirali najpopularniji sport.
„Nastojimo da na što više načina građani dožive i osjete naše objekte te se upoznaju s onim što mi radimo, a posebno oni koji nisu svakodnevno vezani za naše objekte“, istaknuo je Tomić dodajući da mu je iznimno drago što se sve odvija u ovom adventskom periodu.
 
Pored nogometne akademije pod paskom danas trenera a nekad nogometaša Ardiana Koznikua građani su u večernjim terminima mogli besplatno klizati na gradskim klizalištama, okupati se na bazenima ili iskušati u skokovima u vodu, zaigrati squash u Tenis centru Maksimir ili pogledati otvoreni trening Karate kluba Hercegovina u njihovom prostoru smještenom u Doma sportova. Kako je već spomenuto, veliki interes je vladao za sadržajem na zagrebačkom Hipodromu gdje su odrasli posjetitelji mogli jahati konje a djeca ponije, razgledati štale i općenito se upoznati s radom Hipodroma dok je posebna atrakcija bila vožnja kočijom. Među posjetiteljima su se našle i grupe učenika iz nekih zagrebačkih škola ali najveći broj posjetitelja su bili najmlađi klinci u pratnji baka i deda ili roditelja. Na objektima goste su kao domaćini dočekali te slasticama i grickalicama darivale maskote Leda i Kutije šibica u pratnji Djeda Mraza.
 
Na svakom od objekata je organizirana i prigodna nagradna igra u kojoj su posjetitelji mogli osvojiti ulaznice za sva tri gradska klizališta, probno jahanje na Hipodromu, masaže u wellness centru na Sveticama, obiteljske ulaznice za bazene te skijaške karte za nadolazeću sezonu na Sljemenu.






Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.