English
Mapa webaKontakt

Kreće sezona klizanja na Šalati

Na radost svih zaljubljenika klizanja na otvorenom, počinje nova klizačka sezona na klizalištu Šalata.

Klizalište svoja vrata za građanstvo otvara u srijedu, 04.studenog 2015. godine, u sljedećim terminima:
  • srijeda, četvrtak i petak - od 18:00-19:30,
  • subota, nedjelja - od 10:30-12:00; 18:00-19:30; 20:30-22:00.
Cijene karata kao i najam klizaljki nisu se mijenjale u odnosu na prošlogodišnje sezone, te je cijena ulaznica radnim danom 15,00 kuna, koliko iznosi i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate svoje vlastite.

U danima vikenda cijena ulaznica i najam klizaljki u prijepodnevnom terminu iznosi 15,00 kuna, dok je cijena u poslijepodnevnom i večernjem terminu 20,00 kuna, koliko iznosi i najam klizaljki.

Detaljan cjenik klizališta Šalata možete pogledati ovdje.

Ukratko o klizalištu Šalata

Video disco klizalište Šalata, već dugi niz godina opravdano nosi naziv najpopularnijeg klizališta, a svojim posjetiteljima pokušava uvijek ponuditi nove zanimljivosti.

Ono što klizanje na Šalati čini posebnim je klizanje uz zvukove najpopularnije glazbe različitih žanrova, dodatno začinjene video spotovima, party-ima, raznim promocijama kao i mnogim drugim atraktivnim programima.

Za dobar „štimung“, brinu se odlični DJ-i , za kvalitetu leda odgovorni su „rolbaši“, a za "ludu" atmosferu odgovorni su upravo sami posjetitelji, dokazujući da je klizalište postalo pravo mjesto za izlazak i rekreaciju na otvorenom.


Sezona klizanja počinje početkom studenog, a prestaje sa radom polovicom mjeseca ožujka.


Više o klizalištu Šalata na sljedećem link-u, a objave možete pratiti i putem Fun page stranice na Facebook-u.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.