English
Mapa webaKontakt


Praznik rada - provedite ga na objektima Podružnice

Obavještavamo korisnike da će u utorak, 01.05. svi gradski bazeni (unutarnji) biti otvoreni za rekreaciju građana. Termini rekreacije su:
  • Sportski park Mladost - 10:00 - 14:00 sati;
  • Bazen Utrina - 15:00 - 20:00 sati;
  • Zimsko plivalište Mladost - 12:00 - 20:00 sati.

Uz rekreaciju na bazenima, sve građane koji su ovaj produženi vikend odlučili provesti u gradu, pozivamo da dođu na Sljeme, Jarun i Bundek, te da uživaju u brojnim mogućnostima za rekreaciju.Na Jarunu i Bundeku na raspo-laganju su vam trim staze, rolersko biciklističke staze, pješačke staze.

Na Sljemenu, u našim hotelskim objektima, Tomislavcu i Snježnoj kraljici, možete uživati u bogatom izboru autohtonih jela  i relaksaciji uz bazen ili jacuzzy.

Također, i na Jarunu i na Bundeku moguće je roštiljanje za na to predviđenim mjestima. Na Jarunu na lokacijama Malog i Velikog jezera nalazi se oko 30-tak betonskih roštilja, dok je broj roštilja na Bundeku nešto veći, a nalaze se s južne i sjeverne strane.

Korištenje roštilja je besplatno, a sa sobom uz dobro društvo treba ponijeti rešetke za roštiljanje, ugljen, namirnice.

Želimo vam dobru zabavu.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.