English
Mapa webaKontakt


PARKiranje - Europski tjedan mobilnosti

PARKiranje je nova riječ za vježbanje i provođenje vremena u prirodi, osobito u parku. U zagrebačkom parku Bundek, dana 15. i 16. rujna 2012. godine, u okviru Europskoga tjedna mobilnosti, održati će se manifestacija pod nazivom PARKiranje.
 
Cilj projekta je poticanje kretanja i tjelovježbe u gradovima, kao sastavnog dijela životng stila. Parkove treba približiti svim dobnim skupinama kao mjesta rekreacije, odmora i opuštanja.
 
Europski tjedan mobilnosti manifestacija je u organizaciji Ureda za okoliš Europske unije, kojoj je cilj poticanje javne svijesti i aktivnosti građana protiv zagađivanja okoliša prouzročenog povećanjem motornoga prometa u urbanim sredinama, a samim time i poticanje javne svijesti i aktivnosti usmjerenih poboljšanju kvalitete života građana europskih gradova. O važnosti i veličini ove manifestacije u europskim razmjerima najbolje svjedoči činjenica da je u obilježavanje te manifestacije danas aktivno uključeno više od 2000 europskih gradova.
 
Zbog ubrzanoga načina života, nedostatka vremena, izloženosti posljedicama stresa i nedovoljne tjelesne aktivnosti sve manje vremena posvećujemo brizi o zdravlju, pravilnoj prehrani, te provođenju vremena u prirodi, odnosno zdravomu životnom stilu.
 
PARKiranje je sastavni dio Europskoga tjedna mobilnosti koji se održava od 16. do 22. rujna 2012. Program će se održati na središnjoj Pozornici zagrebačkog parka Bundek, a posjetitelji će, uz pomoć i u društvu instruktora, moderatora i promotorica, te poznatih sportaša i rekreativaca iz svijeta medija, glazbe i politike, tijekom cijeloga vikenda moći sudjelovati u brojnim aktivnostima.
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.