English
Mapa webaKontakt


Vikend događanja na objektima Podružnice

I ovaj vikend na objektima Podružnice Upravljanje sportskim objektima biti će bogat različitim sportskim događanjima. Unatoč tome što će nam vikend donijeti snježno i hladnije vrijeme, pozivamo vas da odvojite nešto svoga vremena i posjetite naše objekte.

Zimski Karoca kup na Hipodromu

U subotu, 8. prosinca,  na zagrebačkom Hipodromu održati će se turnir u preponskom jahanju. U drugom kolu Zimskog Karoca kupa održati će se četiri utakmice. Prva je na programu u 10.00 sati, a ostale tri utakmice su po rasporedu  u 12.00 sati, 14.30 sati i zadnja u 16.40 sati. Organizator natjecanja je Konjički klub Karoca, a ulaz na Hipodrom se ne naplaćuje.



Božićna revija na Zimskom plivalištu 
 
Zagrebački sinkro klub organizira tradicionalnu Božićnu reviju na bazenu zimskog plivališta Mladost u subotu, 08. prosinca. 

Dolaskom na Zimsko plivalište, najstarije zatvoreno plivalište na ovim prostorima, otvoreno davne 1958. godine, imati će te priliku uživati gledajući fenomenalan spoj plivanja, gimnastike, baleta i plesa u vodi.

Uz plivačice Zagrebačkog sinkro kluba kao gošće nastupiti će i plivačice iz Slovenije i Siska, a na reviji je i predviđen uvijek atraktivan nastup skakačica i skakača u vodu koji na istom bazenu tijekom dopodneva (od 09.30 do 11.30 sati ) i poslijepodneva (od 16.00 do 19.00 sati) imaju svoje natjecanje.
 
Posebno iznenađenje Božićne revije je nastup studentica i studenata Kineziološkog fakulteta koji će po prvi puta nastupiti u sinkroniziranom plivanju. Božićna revija na Zimskom plivalištu počinje u 19.00 sati i ulaz je slobodan.


Kup Zagreba u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju

Od ostalih događanja treba izdvojiti i Kup Zagreba u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju na Velesajmu, koji će se također održati u subotu, 08. prosinca, te Prvenstvo Grada u odbojci za mlađe kategorije koji je na rasporedu u nedjelju, 09. prosinca u Domu odbojke na Mladosti.

Nedjelja, navečer rezervirana je za hokejašku utakmicu popularnih Medvjeda, koji će u Dvorani 1, Doma sportova ugostiti momčad Sapa Fehervara iz Mađarske.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.