English
Mapa webaKontakt


Završnica obilježavanja Međunarodnog olimpijskog dana


U petak 30. lipnja na prostoru SP Mladost održana je završnica obilježavanja Međunarodnog olimpijskog dana u čemu su sudjelovali i polaznici Dječjeg ljetnog kampa kojima su tom prilikom na malom vanjskom bazenu svečano uručene diplome.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima  uključila se ove godine u globalnu proslavu Međunarodnog olimpijskog dana kao jedna od 11 različitih programskih aktivnosti koje Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa svojim partnerima provode na nacionalnoj razini već osmu godinu za redom.

Obilježavanje Olimpijskog dana održano je u nekoliko navrata pa je tako u svibnju domaćin obilježavanju bila Šalata gdje je čak četristotinjak djece predškolskog uzrasta iz Zagreba i Zagrebačke županije, inače polaznici redovnog programa sportske škole Ustanove, sudjelovalo u samom događaju demonstrirajući svoju vještinu koturaljkanja i malog tenisa a sa završetkom škole u svečanost obilježavanja su se uključili i polaznici Dječjeg ljetnog kampa namjenjenog djeci osnovškolskog uzrasta. Tijekom odvijanja programa Dječjeg ljetnog kampa održane su prezentacije i promocije juda, atletike, tenisa, odbojke i hokeja na travi a u program obilježavanja Olimpijskog dana uvrštene su i eko radionica te radionica sigurnosti na vodi.