English
Mapa webaKontakt


Potpisan ugovor o suradnji sa Kineziološkim fakultetom

U prostorijama Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, potpisan je danas Sporazum o suradnji između Zagrebačkog holdinga d.o.o., Podružnice Upravljanje sportskim objektima i Kineziološkog fakulteta. 
 
Potpisnici sporazuma, voditelj Podružnice g. Ivo Erić i dekan Kineziološkog fakulteta g. Igor Jukić složili su se kako je cilj ovog sporazuma poboljšanje sustavnog održavanja i razvijanje daljnje poslovne suradnje koja se odnosi na više segmenata u sportu.
Sporazumne strane stručno će surađivati u organizaciji sportskih priredbi, razmjenjivati će se iskustva u radu kineziologa na programima Podružnice, studenti kineziologije sudjelovati će u provođenju sportskih programa koje Podružnica nudi svojim korisnicima.
Nakon potpisa ovog sporazuma KIF-a će za svoje studente moći planirati i provoditi svoju metodičku praksu na sportskim objektima kojima upravlja Podružnica, a ujedno će i pomoći kineziolozima zaposlenima u Podružnici u usavršavanju i daljnjem školovanju.

 
Ova suradnja prvenstveno je usmjerena za dobrobit  svih korisnika usluga Podružnice jer će se angažiranjem studenta Kineziološkog fakulteta dodatno dobiti na kvalitetnijoj i stručnijoj edukaciji u sportskim sadržajima koje nudi Podružnica.
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.