English
Mapa webaKontakt

U ponedjeljak počinju prijave i upisi na tečajeve plivanja na bazenima SRC Šalata



Ustanova Upravljanje sportskim objektima kao i svake godine s početkom ljetne sezone na svojim objektima organizira niz prigodnih programa među kojima su i tečajevi učenja i usavršavanja plivanja za djecu i odrasle. Tako prvi tečaj plivanja u malom bazenu na otvorenom plivalištu Šalata počinje u ponedjeljak 17. lipnja, a već od ponedjeljka 03. lipnja kreću prijave i upisi u tri programa: program obuke neplivača za djecu od 6 do 12 godina starosti, program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za djecu od 6 do 11 godina starosti te program obuke neplivača za odrasle. Također, od ponedjeljka 15. srpnja kreću prijave i upisi u dodatne programe obuke neplivača za djecu od 5 do 9 godina starosti u malom bazenu te program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za odrasle plivače u velikom bazenu.
 
Tečajevi plivanja na bazenima Šalate provode se tijekom ljetnih mjeseci kada je otvorena i kupališna sezona, a radi se o učenju plivanja za sve generacije. Program namijenjen obuci neplivača od 6 do 12 godina starosti se odvija u jutarnjem terminu od 10:00 do 11:00 sati, program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za djecu od 6 do 11 godina se odvija u poslijepodnevnom terminu od 19:00 do 20:00 sati dok se program obuke neplivača za odrasle odvija u večernjem terminu od 20:00 do 21:00 sati.
 
Djeca uče plivati u manjim grupama uz provjerene stručnjake - trenere, kroz igru i zabavu u plitkom bazenu, a važno je napomenuti da su grupe homogene i prilagođene uzrastu i stupnju znanja djeteta. Programi za odrasle pomažu neplivačima da se oslobode straha, što je najčešće slučaj kod mnogih polaznika, i proplivaju bez obzira na godine a nakon odrađenog tečaja svi već mogu plutati bez pomagala.
 
Informacije, predbilježbe i upisi u navedene programe građani mogu obaviti na brojeve telefona 01 46 16 300 i 46 18 509 i to radnim danima od 08:00 do 15:30 sati, te putem e-maila sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr.






Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.