English
Mapa webaKontakt


Obilježavanje Svjetskog dana vode na Jarunu

Svake godine na RŠC Jarun tradicionalno se obilježava Svjetski dan voda. Ovogodišnji međunarodni slogan je „Water and Food Security – Voda i hrana“. Svjetski dan voda obilježava se svake godine 22. ožujka, kako bi se obratila pažnja na važnost vode i zagovaralo održivo upravljanje resursima slatke vode.

Ove se godine na RŠC Jarun Svjetski dan voda obilježava u četvrtak, 22.03., te u subotu 24.03.2012.  U četvrtak će se održati program koji je Podružnica pripremila za djecu dječjeg vrtića Srednjaci i djecu 2. razreda OŠ A. Stepinca. Djelatnici Službe kvalitete usluga održati će interaktivnu radionicu o važnosti vode na temu ovogodišnjeg slogana Svjetskog dana vode - Voda i hrana, te će ih također upoznati sa jarunskim biljnim i životinjskim vrstama. 

U subotu, 24.03.,akcijom čišćenja dijela dna Jarunskog jezera kod Doma tehnike na Velikom jezeru koju će provesti Ronilački klub Mar-Sub kao i ostali ronilački klubovi Hrvatske obilježiti će se Svjetski dan voda, a u suorganizaciji se pridružila i Podružnica Upravljanje sportskim objektima.

Istovremeno, ispred i unutar Doma sportaša biti će održana prezentacija ronilačke opreme i prezentacija o vodama. Za sve zainteresirane posjetitelje Jaruna djelatnici Službe kvalitete usluga imati će kratku prezentaciju o Jarunskom jezeru i o Svjetskom danu voda s ovogodišnjom temom „Voda i hrana“, uz pokazne preparate biljaka i životinja Jaruna. Program će se održati od 09:00 - 12:00 sati.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.