English
Mapa webaKontakt


Humanitarni koncert za djecu iz Nazorove

U četvrtak, 20. prosinca 2012. godine u 20:00 sati, po peti puta za redom, održati će se humanitarni koncert Zvijezde Hit Recordsa u zagrebačkom Domu sportova.
 
Na najvećem koncertnom događaju godine nastupiti će popularne zvijezde regije, pa nema sumnje da će to biti koncert za pamćenje. Sav novac od prodaje ulaznica biti će darovan dječjem domu u Nazorovoj.
 
Osim kroz kupnju ulaznica za koncert, djecu iz dječjeg doma u Nazorovoj možete darivati i putem SMS. Pošaljite SMS-om riječ HIT na broj 67478 i na taj način donirali ste djecu iz dječjeg doma u Nazorovoj.
 
Priključimo se zvijezdama i pomognimo da ovih blagdana djeca iz dječjeg doma u Nazorovoj nisu sama.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.