English
Mapa webaKontakt

Osvrt na nove gradske bazene izgrađene u protekle četiri godine

Rekreacijski i sportski sadržaj se u protekle četiri godine obogatio za čak tri nova bazenska kompleksa. U 2016. godini, grad Zagreb na čelu sa Gradonačelnikom, omogućio je otvaranje BK Svetice i bazena Iver, a 2017., istočni dio grada Zagreba dobio je i treći bazenski kompleks i to BK Jelkovec. 

Bazenski kompleks Svetice, svečano je otvoren u svibnju 2016., godine. Smješten je neposredno uz zapadnu tribinu Dinamovog stadiona, te se sastoji od velikog olimpijskog bazena, bazena za rasplivavanje, te bazena za obuku neplivača i djecu. Za odrasle i djecu BK Svetice nudi brojne programe i tečajeve plivanja uz stručno vodstvo kineziologa, a građanima je ujedno i na raspolaganju predivan wellness centar, koji je otvoren u kolovozu 2017. godine.

U rujnu 2016. godine, gradonačelnik Bandić svečano je otvorio u Sesvetskom Kraljevcu bazen Iver uz osnovnu školu, a unutar objekta nalazi se bazen dimenzija 33x25 m, dubine 2 m, te bogato opremljena teretana. U studenom 2017. godine, u sklopu bazena Iver, otvoren je i wellness koji se prostire na 300 m2.  Više o bazenu Iver pronađite ovdje.

Treći u nizu bazena otvorenih na istočnom dijelu Zagreba, je bazen Jelkovec, koji je s radom započeo u svibnju 2017. godine. Korisnicima su na raspolaganju veliki bazen, rekreativni i dječji bazen. U prosincu 2019. godine, i u sklopu ovog bazena otvara se wellness centar. Bogatu ponudu ovog bazena pronađite ovdje.








Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.