English
Mapa webaKontakt


Spas od ljetnih vrućina potražite na objektima Podružnice

Novi val vrućina zahvatio je glavni grad, a prema najavama prognostičara očekuje nas pakleni vikend i temperature preko 36 stupnjeva.

Gdje pronaći osvježenje, kako se rashladiti, a ujedno se i dobro zabaviti, okupati, odmoriti - gdje drugdje nego na objektima Podružnice Upravljanje sportskim objektima. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga.

Gradski bazeni - SP Mladost, ŠRC Šalata, Utrina i Zimsko plivalište

Kupališna sezona na vanjskim bazenima SP Mladost i ŠRC Šalata u punom je jeku. Također, osvježenje možete pronaći i na unutranjim bazenima Utrina i Zimskog plivališta gdje su otvorena sunčališta, tako da korisnici imaju mogućnost sunčanja na otvorenom.

Radno vrijeme vanjskih bazena

  SP Mladost ŠRC Šalata
Radni dan 12:00-19:00 13:30-18:00
Vikend i blagdan 10:00-19:00 11:00-19:00

Ukoliko se više volite kupati na unutarnjim bazenima, svakako pogledajte radna vremena bazena Utrina i Zimskog plivališta.

Jezera Jarun i Bundek

Jarun i Bundek omiljena su okupljališta Zagrepčana, gdje se osim velikog izbora sportskih i rekreacijskih sadržaja u ljetnim mjesecima može uživati i u kupanju. Kupališna sezona započela je 01. lipnja, a plaže su otvorene od 10:00-20:00 sati, kada u istom vremenu o sigurnosti kupača brine spasilačka i liječnička ekipa. Kakvoća vode na oba jezera je izvrsna, a temperatura vode kreće se od 27 stupnjeva.


Sljeme - tražena ljetna destinacija

U ovim vrućim danima, kada temperature u Zagrebu nerijetko dosežu visokih 36 stupnjeva, Zagrepčani i njihovi gosti mogu se rashladiti u hladovini stoljetne šume Medvednice.

Naime, u ljetnim mjesecima sljemenske temperature su znatno ugodnije, i do desetak stupnjeva niže od onih gradskih pa su i ljetne vrućine podnošljivije.

U narednim mjesecima naši turistički objekti - Tomislavac i Snježna kraljica pripremili su posebne ponude za svoje goste, a na Snježnoj kraljici nastavlja se i tradicija organizacije Nedjeljnoj ručka sa švedskog stola, kao i organizacija Vikend ručkova u hotelu Tomislavov dom.

Povedite svoje goste, rashladite se u hladovini stoljetne šume Medvednice, okrijepite se u našim objektima. Mi smo na samo 20 minuta vožnje od užeg središta grada!

Pozivamo vas da spas od vrućih ljetnih dana pronađete na objektima Podružnice!