English
Mapa webaKontakt


Spas od ljetnih vrućina potražite na objektima Podružnice

Novi val vrućina zahvatio je glavni grad, a prema najavama prognostičara očekuje nas pakleni vikend i temperature preko 36 stupnjeva.

Gdje pronaći osvježenje, kako se rashladiti, a ujedno se i dobro zabaviti, okupati, odmoriti - gdje drugdje nego na objektima Podružnice Upravljanje sportskim objektima. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga.

Gradski bazeni - SP Mladost, ŠRC Šalata, Utrina i Zimsko plivalište

Kupališna sezona na vanjskim bazenima SP Mladost i ŠRC Šalata u punom je jeku. Također, osvježenje možete pronaći i na unutranjim bazenima Utrina i Zimskog plivališta gdje su otvorena sunčališta, tako da korisnici imaju mogućnost sunčanja na otvorenom.

Radno vrijeme vanjskih bazena

  SP Mladost ŠRC Šalata
Radni dan 12:00-19:00 13:30-18:00
Vikend i blagdan 10:00-19:00 11:00-19:00

Ukoliko se više volite kupati na unutarnjim bazenima, svakako pogledajte radna vremena bazena Utrina i Zimskog plivališta.

Jezera Jarun i Bundek

Jarun i Bundek omiljena su okupljališta Zagrepčana, gdje se osim velikog izbora sportskih i rekreacijskih sadržaja u ljetnim mjesecima može uživati i u kupanju. Kupališna sezona započela je 01. lipnja, a plaže su otvorene od 10:00-20:00 sati, kada u istom vremenu o sigurnosti kupača brine spasilačka i liječnička ekipa. Kakvoća vode na oba jezera je izvrsna, a temperatura vode kreće se od 27 stupnjeva.


Sljeme - tražena ljetna destinacija

U ovim vrućim danima, kada temperature u Zagrebu nerijetko dosežu visokih 36 stupnjeva, Zagrepčani i njihovi gosti mogu se rashladiti u hladovini stoljetne šume Medvednice.

Naime, u ljetnim mjesecima sljemenske temperature su znatno ugodnije, i do desetak stupnjeva niže od onih gradskih pa su i ljetne vrućine podnošljivije.

U narednim mjesecima naši turistički objekti - Tomislavac i Snježna kraljica pripremili su posebne ponude za svoje goste, a na Snježnoj kraljici nastavlja se i tradicija organizacije Nedjeljnoj ručka sa švedskog stola, kao i organizacija Vikend ručkova u hotelu Tomislavov dom.

Povedite svoje goste, rashladite se u hladovini stoljetne šume Medvednice, okrijepite se u našim objektima. Mi smo na samo 20 minuta vožnje od užeg središta grada!

Pozivamo vas da spas od vrućih ljetnih dana pronađete na objektima Podružnice!
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.