English
Mapa webaKontakt

Uskoro počinje nova sezona klizanja na klizalištu SRC Šalata

Na klizalištu SRC Šalata, koji je poznat po svom programu Video disco klizanja u tijeku su pripreme za novu sezonu sportova na ledu i klizanja za građanstvo.

Radovi koji se trenutno odvijaju na klizalištu su popravci reflektora na rasvjetnim stupovima, a idući tjedan, u planu je izrada leda na klizalištu. 

Početak nove klizačke sezone planiran je polovicom studenog, kako za rekreativno klizanje, tako i za treninge klubova hokeja na ledu, sinkroniziranog i umjetničkog klizanja.

Vidimo se uskoro na klizalištu Šalata!

VIše o programu Video disco klizališta pronađite na linku


 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.