English
Mapa webaKontakt


Prvi Hrvatski auto festival na Jarunu

Ovaj vikend, 01. i 02. rujna 2012. godine, na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu, održati će se po prvi puta Hrvatski Auto Festival (HAF). Taj datum nije slučajno izabran, to je vikend uoči početka nove školske godine kada brojni prvašići postaju aktivni sudionici u prometu i to je prilika ukazati na potrebu veće sigurnosti u prometu.

Međunarodno je desetljeće cestovne sigurnosti i Svjetska automobilistička federacija( FIA) ulaže velike napore kako bi prometnice bile što sigurnije. Ministarstvo unutarnjih poslova i Hrvatski auto kluba, relevantni čimbenici u edukaciji sigurnosti u prometu,  posjetitelje Festivala podsjetiti će o potrebnoj pažnji jednih na druge u prometu, a posebno na najmlađe.

Posjetitelji će moći vidjeti nove modele što ih auto industrija donosi i svi koji nešto znače u auto industriji izlagat će na Jarunu. U toj prirodnoj oazi novi modeli automobila još više će doći do izražaja svojom pojavom i elegancijom. I dva hrvatska inovatora i proizvođača ekoloških, električnih vozila izlagat će na HAF-u. Tako ćete prvi puta uživo u Hrvatskoj  moći vidjeti super sportski električni automobil Concept One kojeg proizvodi Rimac, mladi inovator velike budućnosti u auto svijetu. Uz njega, svjetsku premjeru doživjet će mali model Cabrio proizvođača Dok-Inga u svojoj kabrio verziji.

Brojne hrvatske premijere najavili su i svi renomirani svjetski proizvođači automobila. Uz predstavljanje novih modela iz auto industrije Jarun će biti i mjesto povratka u prošlost. Brojna povijesna vozila marljivih vlasnika koji ih održavaju u besprijekornom stanju bit će izložena diljem Otoka hrvatske mladeži, a poseban događaj bit će dolazak preko stotinu oldtimera iz cijele Hrvatske.

Hrvatski Auto Festival 01. i 02. rujna 2012. godine, na zagrebačkom Jarunu, na Otoku hrvatske mladeži, s više od 500 izloženih vozila, je najveći automobilski događaj ovog desetljeća u Hrvatskoj.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.