English
Mapa webaKontakt

Organizirajte sportska događanja i koncerte na Jarunu i Bundeku



Dolaskom lijepog vremena SRC Bundek i RŠC Jarun postali su nezaobilazna mjesta okupljanja Zagrepčana i njihovih gostiju što je idealna prilika za najam terena u svrhu organizacije sportskih, glazbenih, kulturnih i drugih događanja. 
 
Bundek je prvenstveno zamišljen kao oaza obiteljskog druženja koja građanima omogućava boravak u prirodi uz različite vrste rekreacija (šetnje, nordijsko hodanje, trčanje, rolanje, biciklizam, odbojka i rukomet na pijesku, roštiljanje, ribolov) te nudi i tri dječja igrališta u ljetnoj sezoni na njemu se provodi i niz zabavnih, sportskih i kulturnih događanja gdje je organizatorima na raspolaganju i pozornica za 2500 gledatelja.
 
Jarun je namijenjen organizaciji  raznoraznih programa i događanja za najrazličitije skupine posjetitelja od najmlađih, preko učenika i studenata, poslovnih ljudi i tvrtki pa do programa i sadržaja namijenjenih umirovljeničkoj dobi.  Tako je moguće uzeti u najam zemljišta za različite  prezentacije, promidžbe, koncerte i sportska događanja, vjenčanja, obiteljska druženja, krstitke…  Postoji mogućnost promidžbe proizvoda i usluga, organizacija Dana firme za tvrtke, team buildinga, ali i postavljanja reklama na reklamne panoe ili dijeljenja letaka jer veliki broj posjetitelja svakodnevno prolazi Jarunom i uočava reklame.
Pored najma zemljišta u komercijalne svrhe (moguće je unajmiti zemljište za postavljanje montažnih objekata, štandova, šatora, za snimanje filmova, serija i spotova...) u ponudi je i najam sportskih terena i rekvizita kako za pravne osobe tako i za građane rekreativce.
 
Tijekom cijele godine na oba objekta za sigurnost posjetitelja se brine zaštitarska služba, a za vrijeme ljetne sezone spasilačka i liječnička služba.  
 
Više o cijenama i svim mogućnostima potražite na linku




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.