English
Mapa webaKontakt


Danas počinje Jarun Piknik Festival

Danas na RŠC Jarun, točnije na Otoku hrvatske mladeži, započinje Jarun Piknik festival koji će trajati sve do nedjelje, 05.05.2013.


Jarun Piknik Festival je potpuno novi festival koji sjedinjuje izvrsnu klopu i večernje koncerte. Dnevno vas očekuju kilometri izvrsnog roštilja, kulinarske radionice, vrhunska ponuda jela i pića, dok su večeri rezervirane za velike open air koncerte najpoznatijih hrvatskih izvođača i to čak na dvije pozornice - rock i pop.

U sklopu Jarun Piknik Festivala, 04. i 05.05., održati će se i Zagreb Adventure Festival, na kojem se besplatno možete uključite u sve aktivnosti, isprobati nešto novo i drugačije u svijetu avanturizma!

Sve o ovom zanimljivom festivalu, kao i dnevne programe možete pronaći na službenoj stranici.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.