English
Mapa webaKontakt


Dan maturanata na Bundeku

17. svibnja 2011. godine u 12.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, okupit će se nekoliko tisuća maturanata zagrebačkih srednjih škola kako bi proslavili Dan zagrebačkih maturanata 2011.

Maturante, njihove razrednike, profesore i ravnatelje srednjih škola na Trgu će dočekati glazbeni program dobrodošlice, a u 12.00 sati povorka će krenuti prema jezeru Bundek. U programskom dijelu koji će na Bundeku trajati do večernjih sati (22.00 h), maturante očekuje bogati glazbeno-scenski nastup koji jamči dobru zabavu. Iz toga razloga na Bundeku se očekuje i pojačana gužva koja će trajati sve do završetka programa.

Cijelo vrijeme programa na jezeru će dežurati zdravstvena ekipa, vatrogasci, spasioci i redarska služba, a po završetku programa, radi lakšeg i bržeg povratka sudionika svojim domovima, ZET će osigurati pojačane linije javnog gradskoj prijevoza.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.