English
Mapa webaKontakt

Krenule prijave za Dječji ljetni kamp na SP Mladost

Počinju upisi u omiljeni program u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima  - Dječji ljetni kamp powered by Dechatlon.

Kamp će biti organiziran od 03. srpnja do 28. srpnja, a prijave za kamp kreću od danas, 01.06.2023.
 

Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionica, igranje društvenih igara, nastupe na talent showu te je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina.

Ove godine naši mali korisnici posjetiti će i RSC Jarun, te Hipodrom Zagreb. Na Hipodromu ih očekuje jahanje i druženje s konjima, a na RSC Jarun uz edukaciju o flori i fauni Jaruna, očekuje ih niz sportskih aktivnosti.
 
Ideja za organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnosti sugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa.

Maleni polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, tenis, hokej na travi, košarku, nogomet, okušati se u atletici ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost.

Pored sportskih aktivnosti djeca će u brojnim radionicama naučiti ponešto od vatrogasaca, policije , hitne pomoći, flori i fauni Jaruna, nastupiti na talent showu a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.

Naše najmlađe korisnike ujedno očekuju pokloni naših sponzora koji nas vjerno podržavaju godinama -  DECHATLON, LEDO, CEDEVITA, i od ove godine naši novi sponzori NORMISON I B1 MEDIA.
 
Dječji ljetni kamp održavati će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka iznosi 110,00 EUR za prvo dijete, te 95,00 EUR za drugo dijete, te uključuje užinu i ručak za sve polaznike.

Kontakt i informacije: 
Svaki radni dan od 09:00 - 14:00 sati na blagajni bazena ili na broj +385 1 3658 553 blagajna SP Mladost
Uplate slati na mail sportskipark.mladost@sportskiobjekti.hr 


Više na linku




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.