English
Mapa webaKontakt


Ljeto uz Podružnicu Upravljanje sportskim objektima

Dolaskom ljeta nastupili su vrući, sparni, gotovo neizdrživi topli dani kada svi mi žudimo za bilo kakvim oblikom osvježenja. Svi naši građani koji ove godine neće ići na more, a žele se osvježiti od vrućina, i pritom se družiti s prijateljima, obitelji mogu to učiniti na našim bazenima, Jarunu i Bundeku.

Vanjski bazeni na ŠRC Šalata i Sportskom parku Mladost otvorili su kupališnu sezonu krajem svibnja, odnosno početkom lipnja. Radno vrijeme bazena Mladost je radnim danom od 12:00 – 19:00 sati, vikendom i blagdanom od 10:00 – 19:00 sati. Do kraja srpnja na bazenu Mladost traju tečajevi škole plivanja za djecu.

Bazeni na Šalati otvoreni su radnim danom od 13:30 – 17:30 sati, vikendom i blagdanom od 11:00 – 19:00 sati. Od 13.06. započeli su tečajevi plivanja za djecu i odrasle, točnije, riječ je o programu obuke neplivača za djecu, usavršavanju plivačkih tehnika za djecu, te obuka neplivača za odrasle. Cilj programa je osim što pozitivno utječe na rast i razvoj djeteta,  da djeca prevladaju strah od vode, da se druže sa vršnjacima, da proplivaju nekom „svojom“ tehnikom. Od 27.06. započinje program „Odmorko“ i na bazenu Šalati i na SP Mladost, koji će biti radnim danom od 9:00 – 11:00 sati. U taj program uključeno je besplatno kupanje za učenike osnovnih i srednjih škola koji su tijekom školske godine pribavili adekvatne iskaznice koje im omogućavaju uključivanje u program.

Ukoliko se više volite kupati na unutarnjim bazenima na raspolaganju su Vam bazen Utrine i Zimsko plivalište Mladost. Na oba bazena početkom lipnja otvorena su sunčališta, tako da se imate mogućnost sunčati na otvorenom.  Radno vrijeme bazena Utrine je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 09:00 – 20:00 sati, a utorkom i četvrtkom od 09:00 -19:00 sati. Zimsko plivalište radi radnim danom od 06:00 - 9:30 sati, te od 12:30 - 19:00 sati. Subotom i nedjeljom bazen radi od 08:00 - 19:00 sati. 

Podizanjem plavih zastava počela je 10.06. i kupališna sezona na Jarunu. Tijekom kupališne sezone na jarunskim plažama obavlja se ispitivanje zdravstvene ispravnosti, odnosno kakvoće vode za kupanje prema Uredbi o kakvoći vode za kupanje, a uzorkovanje i analizu obavlja ovlaštena institucija. Za sigurnost posjetitelja i kupača brinu spasioci i liječnička služba koji svakodnevno dežuraju u vremenu od 10 - 20 sati. Kupati se možete i na Bundek, gdje se također tijekom kupališne sezone redovito prati kvaliteta vode, te se za sigurnost kupača brinu spasioci i liječnička služba.

Ukoliko više volite u ljetne mjesece „pobjeći“  negdje u Gorje, Sljeme je kao stvoreno za Vas.  Smješteni u Parku prirode Medvednica, Hotel Tomislavov dom i Apartmanska kuća Snježna kraljica pored kvalitetne smještajne i gastronomske usluge nude i uživanje u dodatnim sadržajima (bazen, whirpool, fitness, sauna). U tome svemu, kao i u šetnji stoljetnom šumom, možete uživati za svega 20-tak minuta koliko je Sljeme udaljeno od užeg gradskog središta.
   


Želimo Vam dobru zabavu i uživanje u ljetu na objektima Podružnice Upravljanja sportskim objektima.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.