English
Mapa webaKontakt


Vikend događanja na RŠC Jarun

Ukoliko još niste sigurni kako provesti vikend koji je pred nama, pozivamo vas da to učinite na zagrebačkom Jarunu, na kojem će se održati niz zanimljivih događanja.

Veliko humanitarno finale Kvartoteke

U subotu, 07. lipnja na ulazu Hrvatskog sokola na RŠC Jarun, Soundset plavi proslaviti će zadnji dan Kvartoteke. Osim dobre zabave, cijelo događanje će biti u humanitarnoj atmosferi.

Sav prihod od prodaje ćevapa, sokova i Žuje ide, u suradnji s Crvenim križem, za poplavljena područja. Očekuje vas povoljna porcija čevapa po cijeni od 5,00 kuna, a ista cijena je i za čašu pive ili soka.

Svima koji će se družiti  na Jarunu Soundset Plavi pripremio je brojna iznenađenja, a posebna atrakcija će biti natjceanje u ljudskom stolnom nogometu.

Večernjakova biciklijada

Sve ljubitelje biciklizma u nedjelju, 08. lipnja, očekuje biciklistički spektakl, tradicionalna Večernjakova biciklijada. U ovom događanju svake godine sudjeluje više tisuća biciklista, a start će biti u podne na južnom parkiralištu Dinamova stadiona, a cilj je na livadi Velikog jezera na RŠC Jarun.

Na Jarunu vas očekuje bogati zabavni program, a zabavljati će vas Psihomodopop, Sinovi ravnice, Slavonia bend, a za djecu će biti organizirane cjelodnevne zabavne radionice.

Na Jarunu ćete moći uživati i u adrenalinskim sportovima - očekuje vas umjetna stijena, skate park, ali i Max korner u kojem će iz udruge Mali sportaši biti organizirane brojne sportske igre i radionice.

Screen on the Green

Zahvaljujući projektu Screen on the Green, i ove godine možete uživati uz filmske projekcije na otvorenom u Zagrebu. Ovo je četvrto izdanje najpoznatijeg open air, besplatnog kina, koji se održava na tri zelene lokacije u gradu - Trgu dr. Franje Tuđmana, u parku Maksimir, te na RŠC Jarun.


Filmski program počinje u sumrak, oko 21:00 sat, a kao uvertira filmskim projekcijama održat će se nastupi zagrebačkih bendova s početkom u 19:30 sati. Projekcije na RŠC Jarun održavat će se nedjeljom, dakle tri vikenda, a prva projekcija bila je prošle nedjelje, 01. lipnja.

Program na Jarunu - 08.06.

19:30 h - One dread band
21:00 h - Teške boje
21:10 h - Now you see me


 




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.